Sabó bàsic d'encens i argila rosa

Sabó d'encens i argila rosa, perfecte per a pells danyades o amb taques i imperfeccions

6.25

El nostre sabó bàsic d'encens i argila rosa està especialment indicat per a pells sensibles i / o reactives ja que encara aportant una neteja profunda no és gens abrasiva.

Promou la circulació, drena i és idòni per a zones localitzades de greix, cel·lulitis i / o flacciditat.

Restaura la pell danyada, calma la pell irritada i té propietats despigmentants, així que és perfecte per a pells amb imperfeccions i / o marques i taques.

El resultat en utilitzar aquest sabó és gairebé immediat i aconsegueixes una una pell molt més radiant, lluminosa i sedosa.

A més d'utilitzar-lo per a la cura de la pell del teu rostre, el pots utilitzar a la dutxa per la teva higiene diària a tot el cos.

Tria una rutina d'autocura natural, sostenible i sense generar cap residu, Passa't al sabó sòlid i fes-li un favor al planeta!

Tots els nostres sabons estan elaborats amb ingredients de màxima qualitat. La base de cada sabó és d'oli d'oliva verge extra (mai reciclat) i tampoc contenen conservants.

I per ser el més respecutosos possibles amb les propietats dels ingredients, elaborem els nostres sabons de la manera tradicional mitjançant saponificació en fred artesanalment.

* El pes i color del sabó poden variar una mica depenent de cada peça, ja que estan fets artesanalment.

* Envàs: caixa de cartró reciclable.

* Preu unitari.

Pes: 90-100grs aprox

Recorda que tens disponibles altres sabons sòlids però a més a més també altres productes de la nostra cosmètica que et poden interessar.

Ingredients INCI:

Olea europea oil (oli d'oliva verge extra), aqua (aigua), sodium hydroxide (hidròxid de sodi), cocos nucifera oil (oli de coco), butyrospermum parkii butter (mantega de karite), simmondsia chinensis oil (oli de jojoba), prunus amygdalus dulcis oil (oli d'ametlles dolces), rose kaolin (argila rosa), boswellia carterri gum oil (oli essencial d'encens), mica CI 77019, Limonene**, Linalool**

* *// No afegit, presents de manera natural en els olis essencials.