Sabó Mystic Incense

Sabó d'encens, argila blanca i rosa, ideal per a pells seques o madures i molt relaxant

7.50 5.25

El nostre sabó "Mystic Incense" té propietats tranquil·litzants i és útil per millorar la pròpia connexió espiritual i ajudar a superar l'estrès.

Aquest sabó combina dues argiles, blanca (caolin) i rosa el que fa que sigui ideal per tractar pells normals, sensibles o seques i té propietats rejovenidores, remineralitzants i calmants.

Prevé els signes d'envelliment i redueix l'aparença de les estries i cicatrius.

És perfecte com a regenerador cel·lular capaç de desintoxicar i descongestionar la pell alhora que exerceix sobre ella un efecte tensor.

Desprèn una aroma subtil i suau a encens. A més t'ajudarà a lliurar-te de les males vibracions i les energies negatives.

Et donarà una injecció de calma, t'ajudarà a la concentració i t'aportarà energia.

A més d'utilitzar-lo per a la cura de la pell del teu rostre, el pots utilitzar a la dutxa per la teva higiene diària a tot el cos.

Tria una rutina d'autocura natural, sostenible i sense generar cap residu, Passa't al sabó sòlid i fes-li un favor al planeta!

Tots els nostres sabons estan elaborats amb ingredients de màxima qualitat. La base de cada sabó és d'oli d'oliva verge extra (mai reciclat) i tampoc contenen conservants.

I per ser el més respecutosos possibles amb les propietats dels ingredients, elaborem els nostres sabons de la manera tradicional mitjançant saponificació en fred artesanalment.

* El pes i color del sabó poden variar una mica depenent de cada peça, ja que estan fets artesanalment.

* Envàs: caixa de cartró reciclable.

* Preu unitari.

Pes: 90-100gr aprox

Recorda que també tens altres sabons sòlids, packs amb sabó i borsa - esponja i a més a més altres productes de la nostra cosmètica que et poden interessar.

Ingredients INCI:

Olea europea oil (oli d'oliva verge extra), aqua (aigua), sodium hydroxide (hidròxid de sodi), cocos nucifera oil (oli de coco), butyrospermum parkii butter (mantega de karite), simmondsia chinensis oil (oli de jojoba), prunus amygdalus dulcis oil (oli d'ametlles dolces), kaolin (argila blanca), rose kaolin (argila rosa), boswellia carterri gum oil (oli essencial d'encens), glycine soja oil (cera de soja) mica CI 77019, Limonene**, Linalool**

* *// No afegit, presents de manera natural en els olis essencials.